Скука

събота, 3 май 2008 г.

Един часа през нощта. Тъпнята е на МАХ! След малко може да заспя на клавиатурата и да не публикувам тая тапня. Последните 2 часа съм ги прекарал в четене на никове на хората в сървъра... Също така жертвах част от времето си да погледна WTF е MisAnimeS. Все още мозъка ми не е обработил данните за да ми каже че е травмиран заради една част от снимките публикувани там. Надявам се скоро да приключи. Дори имах идея да пиша за нещо, но тя се изгуби заедно със заниманията ми до момента. Почти се навих да изиграя до някое място Fiend и да се психирам още малко. Поне сигурно ще ми стигне за известно време. Дойде ми и идеята да си легна в леглото и да заспя. Но все още имам толкова работа по компира. Само да можех да се сетя каква е... Може би ако изиграя още 10 Minesweeper-a ще се сетя. Кво ли правят добрите стари играчи на ЛоЛ... ау, колко чудно, в Зор' Заман са... ше речеш че е курорт като ги гледаш... се там. А утре..... време е да се готвя за кандидат студентските изпити... крайно време е... Поне до предиобяд... Да имаше нещо което да ми виси на главата и да ми натяква да пиша.... Уви сам тряа се подсещам. Следователно може и нищо да не напиша. Мда... най доброто нещо, което можеш да направиш, когато те нападнат вълци болни от бяс, е да избягаш в гората, а оттам - на случаен принцип да си избереш линия за бягане. Най малкото вълците няма да го очакват, пък и може да се захласнат по съседите ти и да те оставят на мира. Cool.(Believe it!) Цяла седмица не ходя на тренировки заради тъпня. В момента се чувствам като кръгъл идиот по тоя повод. Кво да се прави, не ми е за първи път, ще го преживея. И после искам да приемат, че съм сериозен. Няма по сериозен човек от мен, ше знаете. Както няма и по голяма радост от тва да Token за Tier 6 Set под носа на tank-а, healer-ите и всички dpser-и които си вършат работата по добре от тебе, и после да го подплътиш с gem-ове от най близкия Jewelcrafter на 375 skill. Надявам се никой не разбра за кво говоря. Защото ако сте ме разбрали играете LoL. А щом играете LoL значи сте прокълнати. БЛА!

В заключение бих заключил(БЛА!), че е хубаво от време на време да оставам без занимания и в състояние на тъпня за да може да пълня блога с глупости. Надявам се че не намирате никакъв смисъл в post-a защото ако намерите, това са мислите на един идиот. Поне не правете грешката да се учите от тях.
Лека ви вечер, ще се видим в гробищния парк.

3 коментара:

Д-р АЛУ каза...

И на мене преди ми се случи да изпадна в блок аут ситуация,няма страшно,отминават. Интересен пост все пак, а WoW верно си е голяма лудост,за която за съжаление/късмет нямам време.

Hell Messenger каза...

Късмет бих казал. ЛоЛ ми е малко болна тема.

PRODIGYFIED каза...

и на мене, по-добре не захващай, или намери нещо солидно което да те отделя от игровото време, щото стават изкривявания...