Имен ден

петък, 21 май 2010 г.

Драсти, 

Първо да ви кажа че напоследък все ми се пише и все нищо не става. Това си личи и от блога. Второ - с другите жоровци изкарахме един як имен ден - много хора, веселба и музика мина край мен в няколкото дни около празника. После пак дойде софийското време, от което също не мога да се оплача - все има някоя друга бира и/ли сбиране на по лаф. 

Баща ми днес има имен ден. Не знам дали ще го прочете някога тоя пост, но да е жив и здрав и щастлив. Лятото ми е обещал да свирим заедно - той на гъдулка, аз на китара. Днес ще го зарадвам с прибирането си, евентуално и с подарък, но още не знам какво ще е. 

Извън това - сесията идва с пълен грохот, проектите се появиха на хоризонта и след прибирането ми от Казанлък дисциплината май ще се затяга :D

По-малко китари, по-малко бири и повече над бюрото :D :D

И някви такива, благодаря на хората които ме питаха дали ще пиша скоро нещо ново - имам списани няколко неща, както и нещо по-голямо като замисъл от само един пост/една глава, но не са подходящи. Искам малко по-ведри да са нещата списани от мен тук.

Толкоз, 02:31 е, утре си заминавам към Казанлък за няколко дни. 

2 коментара:

Vallis Lacrima каза...

Евала за предпочитанието към "по-ведри неща". ^_^ Вчера един приятел ми каза, чв моя блог бил мрачен... :D Но поне не ме сметна за луда, това е напредък.
И честито на баща ти.

Hell Messenger каза...

"По-малко китари, по-малко бири и повече над бюрото :D :D"
тва не го вярвам