Нощна смяна

сряда, 5 май 2010 г.

Кой съм аз?
Не, не съм леля ви (освен ако това тя да ви surprise buttsex-ва не е нещо нормално)
Да, дечиценценцента, аз съм медицинската идиотия incarnated. А какво правя тук,може би е въпроса който тормози не само гладките ви мозъчни кортекси но и издутите ви ректуми (с дефекационни позиви) ?
Просто,конглумератченцета,аз съм на гости на Гергетата. At this point, бих ви попитал – що е то гости? Какви са тези нагли животни,които насила нахлуват в бърлогата ни, изяждат бирените фъстъци и времето ни, а да не говорим за непоправимите щети, които нанасят на запасът ни от охладени напитки? Как трябва да се справяме с тези вредители – кол в носа и после със щипки на простира или бодлива тел около тестисите и тупалка за килими?

Мисля, че начините са много. Също така мисля, че ако в главата ти минава дори ЕДНА идея да приложиш нещо подобно заслужаваш напълно самосъжаляващото се масТРУбарско-асоциaлно-антибайтошовско-егоистично и искрено нещастно съществуване, така да се каже. Щот си по-педераст от гей,ако ще и да си момиче (най-вече).

Шото приятел в голяма нужда се познава, или като го познаеш ти се случва голяма нужда спонтанно. (просто от вида на някои ти се пресира...от кеф). Няма нищо по-хубаво от споделеното (рядко) щастие. Защото в този насран свят, трябва да има кой да ти подаде хартия,когато най-много ти трябва, преди да те оплиска студеното биде на живота. Ок, ще спра с фекалийте до тук, за да не ме заподозрете в тайна копрофилия. Но ме разбирате така или иначe за приятелството,I mean,shit is awesome. (damn it.) /awesome to shit/ (damn it. X2)

Впрочем,да не би случайно да споменахте, че леля ви ви surprise buttsex-ва?

Losing hope is easy
When your only friend is gone
And every time you look around
Well, it all, it all just seems to change
****
But hanging on is easy
When you've got a friend to call
When nothings making sense at all

Колко човека познавате,към които можете да се обърнете,когато тежката брадва на живота започне да се отърква в шията ви заканително? Към колко сте наистина честни?
За кой ТИ би дал нещо повече, би пренебрегнал себе си? А те биха ли?

Няма нужда да лъжеш мен. Ако тези хора,без семейството ви, са повече от пръстите на същата дясна ръка, с която сигурно сега си почесваш задника затормозен от очакването да кажа клише, аз открито ти завиждам.
Давай, не си прави труда, приеми всичко за пуснато на готово отгоре. Виж,когато не правиш другите щастливи и си турбо егоист с същите пръсти,които споменах отгоре,потънали вече в гъза ти, заедно с приятелите,които те претставлявят (фигуративно) колко време ще трае феталния ти сън. Защото като се излюпиш след това ще си сам.

Идеята, индокитайци wannabe-та е, дръж си на приятелите. If you are true to them, they will also be TRVE to you. А ако не са, пак си преброй пръстите и виж дали въпросните фигурират там, или са потънали безвъзвратно в ануса ти,след като си извади ръката.

Благодаря за поканата,Гошо. It has been a blast (of shit).
Не ме изпращай, ще затворя след себе си.

1 коментара:

Unknown каза...

мно шит мно нещо бе докторе