Петък в четвъртък

четвъртък, 26 март 2009 г.

За всички почитатели на които съм липсвал: ЖИВ СЪЪЪЪМ, блоготворческата криза ме пере или чистия мързел, някъде по средата е. Отново съм повече от непредвидлив и уча в последния момент - поправката е след някакви си 11 часа. Поне хладилника е пълен.

Ако и утре се събудя със сняг, значи на Баба Марта и е дошло чак сега, друга логична причина не виждам. Поправката ми се засича с контролна по Основи на Информационните Системи - перфектно :Д

Сутринта докато учех се заслушах малко по-дълго в Пятница (които уважавах и преди) и си свалих дискографията, вече имам няколко фаворити, освен идиотския "Тьи Кидал". 

Броени дни до концерта на In Flames в София, за неразбралите е в зала "Деница" в Младост 3, такси от Централна гара до там е около 7-8 кинта, и ако имате благоразумието да хващате около гари/летища/разни капани за ненаблюдателни хора ще ви дам съвет. Ако ще се качвате на кола на ОК, търсете надписите на Първа Инвестиционна Банка около задните калници - само те имат легален договор и право да ги слагат. Ако яхнете друго такси тип ОК СуперШанс - гледайте да слизате по-рано, че скубят много.

п.с. тая вечер ще се кара на кафе, докато очите ми откажат да приемат инфо или не заспя прав