I'm so sick

петък, 30 януари 2009 г.

Лошо ми е, отива към 5, след 11 имам половин час да разкажа нещо, което като писане отнема повече и е пълно с еднотипни и логични твърдения. И тригонометрични функции... Не е яко да си студент в сесия и да учиш по предмет чийто изпит е по-назад в графика, вместо този който наближава. Съдба, сам си се насадих да преподавам, за да мога евентуално да изкарам втория предмет. За разнообразие на читателите на блога, които лека полека се покачват, ето една чилаут песничка:

http://troha.hit.bg/05.N.O.H.A.%20-%20You.mp3

5 коментара:

Аз и никой друг каза...

Песничката ми хареса. В главата ми се завъртя сцена като от някой филм. Страхотен учител по танци и мадама учат стъпките на някакъв танц, тя не може да уцели ритъмът... той не й се кара, а се мъчи да й помогне. Май гледам твърде много филми. :D Не ми се впечатлявай. Обичам да съм първата коментирала, още повече при нарастващите ви читатели го приемам като лично предизвикателство. (: Оправяй се бързо.

Hell Messenger каза...

Информационни системи имате най странните занимания, честно...

Hell Messenger каза...

Извинявай, забравих да спомена, че щом чуя от устата ти думите "Чилаут песничка" един нерв в мозъка ми крещи да не използвам първия линк, който излезне след тях.

Д-р АЛУ каза...

may the force be with you!

PRODIGYFIED каза...

то мина, резултат - фейл :D :D :D