Коледа

четвъртък, 25 декември 2008 г.

Време е за кратък, но доста несъстоятелен пост за това събитие.
Ииии.... знаете ли какво? Смятам да сменя темата.
Ще си говорим за една думичка - мерси.
Гадна френска чуждица от времето когато народа се е радвал най-много на бананите на Бай Тошо по нова година, когато негрите от куба са ги пращали към останалите комунистически страни със солидна доза плюнка и пот. Дума която символизира всички чуждици някога пораждали се по една или друга причина в нашата реч. Дума която ме отвращава повече от псувня. Псувните поне не ти напомнят, че шибания френски (наблягам на ФРЕНСКИ, като свирка, като свирите им като разпасани проститутки(доста по разпасани от обикновените, защото ги кефи да имат трипер, сифилис и СПИН едновременно)уф, отклонявам се) е успял да наложи думата си за благодарност в Българския ни роден език. Само го чуйте как звучи:
Мерси... мирси... по гейско не можеше ли да звучи ( в тази връзка извинявам момичетата щото френското при тях е по природа, а не придобито по изкуствен подмолен път на френското правителство да превърне мъжете в гейове и да намали като цяло популацията на света. А иначе я има и др страна - yuri pwnz. Питайте Др. Алу). Да ти виси. Или вече е паднал? Къде го изгуби е? Някаде като минаваше през розовата сграда с каубоя отпред? Мда, сега мисля да отстъпя на 50 крачки от тебе и да издействам ограничителна заповед. Въпреки, че ще е по лесно да те заколя... АМА ТОВА МНОГО ЩЕ СЕ ХАРЕСА НА ПОЛИЦАЙТЕ ОТ ЦЕНТРАЛНА АВТОГАРА,НАЛИ! ВСЕ ПАК ЗАТОВА МЕ ПРОВЕРЯВАТ ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО МИНА ОТТАМ ДА НЕ САМ СТАНАЛ СЕРИЕН УБИЕЦ ЗА 2 СЕДМИЦИ! уфф, пак се отклоних.
Та думата ми беше, че дори ВЕЛИКИТЕ РОДОЗАЩИТНИЦИ, за какъвто се има Пефо, от блога, също използват гадната чуждица и после се правят, че не е така. Emo cocksuckers....
Anyways Коледа е, затова ще спра със словестната диария и ще ви оставя да си празнувате и да се радвате на подаръците си.
Пък токувиж на другата сутрин няма да има аграри, емовци и секви други идиоти.... Yeah, I wish...

1 коментара:

Д-р АЛУ каза...

Б-Л-А-Г-О-Д-А-Р-Я за тоя пост.
Мерси ist unTRVE!