Щафета, или нещо подобно....

четвъртък, 18 декември 2008 г.

Та тъй де, господин д-р Алу пожела да напиша нещо.... еми как да не се отзовеш на призива му. Сега, 6 неща които ме правят щастлив. А де...

1. Хм... да видим към какво не съм безразличен... а, да. Бойните спортове. Невероятно е как да те удрят и ти респективно да удряш може да е толкова приятно. Или пък да те хвърлят на пода да ти се струва нещо прекрасно.

2.... Ок, запецнах.... Ще копирам малко един др. блогър и ще кажа музиката. Вероятно прекалено много се филмирам от нея :D Но наистина, само слушането на музиката която обичам може да ми оправи настроението.

3. Пак крада, ама разходките наистина са нещо, което ме прави щастлив. Особено като гледам автобусите и трамвайте как са наблъскани хората като сардини и ми става изключително приятно, независимо че стигат по бързо. Аз за сметка на това имам въздух, макар и малко позамърсен :D

4. Let us steal some more, shall we? Да речем семейството? Много са ми дали, много имам да им давам обратно. Заради тях съм това, което съм.

5. Хм... добре. Щастлив ме правят постиженията. Мда, много ги обичам. Особено, когато са дошли след много трудни моменти и когато знам, че съм ги заслужил. Мда, няма друго чувство като това за победа.

6.Усещане за превъзходство. Мда, друго нещо, което много обичам защото рядко ми се случва. Да усетиш как си по добър и то в несравнима степен от някои друг, особено човек когото ненавиждаш си е просто... неописуемо...

В заключение искам да кажа че съм арогантно копеле, но това е оправдано. Писах това приблизително 2 седмици ако не и повече. Наистина жалко че само толкова сок изцъцърках от ума си, но останалото отиде за информатика. Крадях, правих струвах, но го скалъпих. Жалко че приятелите не намериха място във списъка, въпреки че са един от най големите плюсове на живота.
Няма на кого да предам щафетата, защото не познавам блогъри които да не са писали и да не е поискано от тях да го напишат. Само държа Пешо да го направи във своя блог.
Ad infinitum и лека нощ.