40 поста, хо-хо-хо

сряда, 24 декември 2008 г.

Здравейте всички знайни и незнайни читатели на скромната ни онлайн колиба, днес имам специален повод за празничен пост - за 9 месеца успяхме да избълваме цели 40 поста! Невероятно нали?!

Че е и Бъдни вечер, двоен празник значи. За тези които не празнуват по един или друг повод - дано си го отпразнувате някъде със семейството.

Та така, според математиката ми средно по 1 пост на седмица не звучи твърде зле.

Иначе, с hellmessenger си бихме шута предсрочно понеже във факултета нямаме заверки и се прибрахме по-рано. Аз в събота с влака, той с автомобил в понеделник. Третия Жоро се прибра вчера по обяд, а Диан го очакваме скоро.

Яко е да си вкъщи, в малкия град, а не в голямата и разпльокана столица. Имат сняг гадовете и им завиждам за което в момента, но да се оправят, аз съм си вкъщи. Нищо че 19 години живея в тази кутия, яко ми е да си гледам елхата до монитора, елхата в моята стая и прочие и прочие. И познатите се прибират един по един, и Нова Година чука на вратата.

Дано да си намерите подаръци утре под елхите, а ако не, идете при Дядо Коледа с рекламация. Край на поста поради липса на идеи. И Весела Коледа

2 коментара:

Hell Messenger каза...

40 поста.. невероятно... защо ли не се чувствам никак празнично от това...

PRODIGYFIED каза...

щот си игнорант и си писал най-много от тях май