Чушка!

събота, 22 ноември 2008 г.

ХА, добър ден/вечер!
Костоф ма накара да напиша нещо и тъй като ме мързи даже вов да играя ше зема да го послушам.
Гледам гледката на страницата е променил - и по зле съм виждал, тъй, че да не са стряска.
Също и честит първи сняг! ^^
Та, да почна по същество. Напоследък е е криза и даже пари за вов няма. Затва искам да дигна бунт ама ма мързи :(. Пък няма кво друго да са прави, няма адреналин, само бира, а мен ма боли гърлото. (дотука поста си е пълен тшак ама дано да измисля нещо по-нататък)
Тъй като бубт трудно се прави, бих искал да направя идеологически бунт ( то и без тва освен идеологизъм и идиотизъм друго не ми е останало вече (освен мазнината ^^)). Неска 3 дена вече карам на европейска музика - руска и немска, щот те са едни от най-коравите копелета (след нас). Макар че е леко дразнещо 16 часа само 5-6 песни да слушаш, пак е по-добре от песни със заглавия "Де са ми парите", "Целунах момиче и ми хареса" и с текстове от 3-4 реда повтарящи се от 3 до 33 пъти за 4 минути. Отдуга страна "Хермафродит" и "Свободна стрелба" на Рамщайн са малко груби ама се покриват от лириката на Слот. Така искам да покажа, че културата налагана от американските евреи е подриваща и секи ден трябва да ни се наложи да играем хоро по 15 минути (малко е крайно май ама айде). Европейците сме си гадни копелета и чуждото глеаме да го оплюваме ама тва китайцие са си ебалимамата! Тия дръпнатите само сутлаш и суши тряа да праят шото другото не им се отдава! Тия ахмаци ни анимация могат да правят, ни филми, ни техника, че даже и деца не могат (се дефекни ве - с сплескани очи ги вадят).
Та слушайте нашенско и пийте бира, чао до прочит!
ПС: този текст беше без използване на чуждици, моля НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ЧУЖДИЦИ ЗАЩОТО Е ГЕЙСКО!

2 коментара:

Hell Messenger каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Hell Messenger каза...

Пефо, праиш са на националист ама не ти се удава. Освен това мноо бъркаш, японците си праят яка анимация :D Виж ся за игралните филми не знам. Да не говорим, че доказателствата ти за подривната дейност на милите ни американци са много... липсващи. Но да, подриваща е.
p.s. добре че си ти че на кой др да пиша толкова дълъг и несъстоятелен коментар