Ya don't say

вторник, 19 август 2008 г.

Кой да повярва, доскуча ми преди 1 вечерта. Както и да е, не съм убивал нищо в продължение на половин час и ръцете ми леко треперят и поправям всяка нова дума, така че да започвам преди да се е влошило.

Никея каза... "Взимаш струна от пиано, дълго въже и много силно лепило. Намираш си сграда и се качваш на покрива. Преценяш въжето така, че да стига точно до входа на сградата и го връзваш на ръба. Другия му край завъзваш за краката си. След това връзваш струната за въжето и врата си. Последното, което ти остава е да залепиш ръцете си. Една за друга, като поставка. Следва мелодраматичния скок. Когато се озовеш долу главата ти пада в ръцете."

Наистина прекрасна смърт. Смърт, която с удоволствие бих признал, че е по-висша от мен. Но е прекалено артистична, за да я изпълня. Най малкото, защото всичко което може да объркам ще го объркам. Нещо като това ще стане:
Отивам аз при небостъргача, ама не ме пускат на покрива. Щот съм подозрителен. Решавам, че мога да пробвам и от някои от по ниските етажи, 5-я да речем. Нахлувам в офисите(отнасяйки няколко папки в лицето), отиам при прозореца, преценям на око колко е пътя до долу, връзвам въжето и струната, и започвам да си лепя ръцете. Разбира се се получаа нещо разкривено, бегло само напомнящо за поставка. Скачам аз и при падането не съм преценил достатъчно въжето. Падам на крака при което костите ми се набиват нагоре и се забиват в таза, точно тогава струната започва работата си, но остава наполовина зачепната в гърлото ми. Гротескното нещо което се получава не мисля че по никаф начин не може да претендира дори за артистичното изпълнение, което предлагаш.

Д-р АЛУ каза... "просто трябва да намериш гигантско извънземно,направено от женски тела и да му се нахвърлиш задоволявайки животинските си нужди,докато не те погълне."
Мда, звучи добре, а снимките са повече от показателни. Въпроса е, че такова нещо доста трудно се намира. Не изключвам възможността да си направя. Ще ми трябват само няколко(може и повече) женски трупа, игла, конец и малко божествени сили, за да мога да му дам живот. Дотук добре, ама не мисля, че след като го видя ще имам голямо желание дори да го побутна с пръчка, камо ли с нещо друго.

Д-р АЛУ каза... "Първата е да вземеш една чанта,пълна с оръжие и да тръгнеш по някоя главна улица (витошка,например) трепейки гадните шопи масово,докато не те очистят и теб. Брутално. Масивно. Епично. Осигурява ти място в ада."
Мен в ада отдавна си ме чакат. Иначе. Мда, идеята с най-голям потенциал. Проблема тук е, както при артистичната смърт (пред която отново се прекланям), малко съм некадърен. Най-вероятно преди да стигна до Витошка, или друга главна улица ще се прострелям 3 пъти в десния крак, ще си гръма лявата ръка с граната и ще забия някаФ нож между ребрата си. Не умишлено, просто така ще се случи. 99.451516% съм сигурен. За жалост ще умра преди да съм причинил кой знае какво. Иначе идеята има потенциал, за някой по кадърен.

Georgi каза..."Смърт от бързоразвиващ се демонски СПИН, след кат си чукал сукубуска дет си призовал без презерватив върху лопатата!"
Пешо, праиш мноу пропуски.
1. Аз не мога да призовавам сукубуски(дори не се пише така май). Все още съм на импове. И ги призовавам основно когато съм гладен и ме мързи да готвя.
2. Аз не чукам сукубуски. Щото не мога да ги призова. Това не ти е Viper GTS.
3. Демоните нямат никакъв СПИН, фор КРАЙст'с сейк... Първо на първо те нямат кръв, а есенция на зло течаща във вените им.(Противоречащи аргументи на хора по образовани от мен по този въпрос не се приемат и ще бъдат оплюти с презрение. Благодаря.)
4. Не виждам слагането на презерватив върху лопата кво общо има с превенцията от хващане на несъществуващ СПИН anywhomever....

Следват няколко съвети. Имайте в предвид, въпреки полубожествената ми същност, че съм доста некадърен заради полуидиотската си същност. Затова е добре идеите за смърт да не зависят от мен. В този смисъл първата идея, която обсъдих имаше най-големи изгледи да успее да премине квалификациите. За нещастие не съм толкова безмозъчен, че да я изпълня. Иначе света щеше да си има нова кралица и щеше да е отърван от присъствието ми. Както и да е, надявам се че сте имали търпение да стигнете до тази точка, така че благодаря :D
P.S. Знам че обрекох долния пост на известна непопулярност, щот тоя го скрива, но това са жертви в името на отечествения фронт, който се бори срещу комунистите, евреите и жълтите маргаритки. DEATH TO ALL WHO OPPOSE THE REY-GRASS!?!?$#@!$!?1$!

1 коментара:

Д-р АЛУ каза...

haha,i dvata posta s otgovorite bqha mnogo gotini,dobra rabota!