Наръчник на полубога

вторник, 12 август 2008 г.

И така, непросветени и жалки смъртни. Време е да ви покажа правия път. Ще ви доставя на тепсия знание, което никъде не можете да намерите. Без повече предисвловия ви представям наръчника:

КАК ДА СТАНА ПОЛУБОГ

В този кратък наръчник ще ви предоставя няколко съвета как да се приближите до божество, което има хиляди поклонници по цял свят, които да накарате да убиват във ваша чест, да си измислят празници свързани с различни части на тялото ви (напр. "Деня на показалеца на ") или каквото ги накарате. Ако сте по инициативни можете да си измислите църква, свещенници и ранковете им. По желание може и специален морал да направите. Но за това след като намерите достатъчно откачени хора които да ви се кланят(аз все още не мога). Та без повече предисловия:


1.! Първото и най - важно нещо, за да започнете пътя си към поробване на света е да откриете своята божествена сила. Нали се сещате? Нечовешка издържливост, разтягане на крайниците и т.н. За по мързеливите си намерете Death Note или нещо от сорта. Все пак да убиваш хора както поискаш си е бонус.
2.! Дълга коса. Поне до раменете. Обяснение: Какво сме научили всички от Dragonball сериите? Повече коса = повече сила.
Това се отнася, за жалост(или не чак толкова), само за хомо сапиенси от мъжки пол. Не за жени, не за гейчета, не за елфи, за хора със стърчушка между краката. При жените и другите изброени ключа към безкрайната сила е да оплешивеят. (Не мога да кажа със сигурност, но какво ви пречи да опитате. Все пак знаете, за какво го правите.)
3.!Намерете си храм или си постройте. Нещо като Олимп, само че по малко(и по-голямо да е няма да навреди). За целта разбира се ще ви трябва някой могъщ приятел, който да ви помогне с градивната работа. Предимствата на това да изберете планина са следните:
-може да има природно образувание което да ви служи за храм и няма да има нужда да си строите. Борбата с мечките е малка цена, за да имате подобно нещо.
-може да превърнете дивите зверове в съдружници и благодарение на тях да налагате своята безмил... така де, милостива воля над света.
-дава възможност за изхождане върху главите на тези долу (при определени условия of corpse)
4.! Отнасяйте се с целия останал свят с презрение, показвайки им къде трябва да стоят в присъствието ви.( няма лимит до който да не можете да си вдигнете брадичката)
5.! Демонстрирайте превъзходството си при най-малкия подтик. (разминаване по улицата с някой от по-низшите хора)
6.! Унищожете 1-2 населени места. По възможност по-населени. Така ще покажете на враговете си, че ще ги последва същата съдба като тези местности. (при невъзможност да направите нещо такова, просто гръмнете няколко пиратки за ефект)
7.! Къпете се в кръвта на последователите си. Прави кожата мека на допир като бебешки гъз.(водата също помага)

Следвайте тези лесни методи и скоро ще бъдете най почитания човек в областта си. Елеминирането на конкуренцията е есенциално за правилното развиване на вашия имидж. При такова положение успеха ви е гарантиран.

P.S. това излезна по глупаво отколкото си го мислих. Утре ако не ме домързи ще драсна нещо и за идеите за смъртта.

1 коментара:

Д-р АЛУ каза...

Хахахаха,отговарям на 1/2 от условията. Това прави ли ме 1/4 божество?