Answers at last

понеделник, 18 август 2008 г.

Мараба, който и да чете това. Време ми беше да отговоря на темата за смъртта, не мислите ли? Какво да направя, по мързелив съм от кучето ми, което само спи, яде и гони една пластмасова бутилка из двора. Anywhatsoever. Смятам да започна с последните коментари щото ме мързи да почвам отначало.(ако почна от края по бързо ще стигна до него.)

Никея каза..."винаги можеш да платиш на някой да ти отвори черепа и да ти разбие мозъка с миксер или нещо подобно. Или да ти извди 10 санта черво и ти да тръгнеш да го вадиш повече и повече. Като конфети. Може да го увиваш около дърво или стълб. Варианти много."
Колкото и привлекателно да ми звучи предпочитам да гледам друг как прави подобни работи. Може би си се объркал(а), но не искам да се самоубия, търся приятен начин за умиране, да знам кво да правя когато ми дойде времето. Тези начини не ми се струват кой знае колко приятни.

Никея каза..."да пийнеш киселина на публично място. Освен това няма да е зле да я пиеш от нещо, на което пише кока-кола или спрайт. Производителите ще останат очаровани. Потребители няма да има."
Не че не оценявам възможността да прееба милиони лайнари и наистина си мисля , че ще е хубаво да разбера какъв вкус има сярната киселина (или някоя друга), Н(2)О хората отдавна не ми поверяват толкова опасни неща. И едва ли ще ми повярват, че искам да го пия.

Никея каза..."което измислих аз е да идеш в чалга дискотека и да се смесиш с тълпата. Качваш се на най видното място и започваш да крещиш простотии от сорта:
"Правя го заради Азис! Той и Ивана скапаха и без това ужасния ми живот!"
А това, което са те накарали да правиш е... (подсмихва се злобничко) Да започнеш да режеш плътта си и да я разхвърляш по насъбралото се множество. Може и с по-тъп нож, за да стават месата наръфани"
Звучи добре, отвращава обществото, и има няква далечна свързаност с проказата, което е хубаво. Щеше да е перфектно ако:
1. Аз не мога да се приближа до чалга дискотека. Сериозно, ако не съм вързан не могат ме завлачат. Случвало ми се е да присъствам, но при много специални обстоятелства.
2. Да се слея с тълпата е невъзможно. Външния ми вид обикновено казва "Go fuck yourself!", а не "Ща чукам в кенефа".(колкото и да изглеждат еднакви не са)
3. Не мога да произнеса името на въпросните персонажи, дори за да ги напсувам.
4. Аз тоя нож не мога да го използвам да режа хората около мен, ами да се режа себе си... It's irrational to say the least.

Стига ви толкова зася, ще довърша когато ми дойде музата или може би по късно днес когато пак зема да се чудя кво не съм правил отдавна.