Blargh, или защо не трябва да ми се позволява да спя

неделя, 20 юли 2008 г.

И тъй, след известно колебание се хващам да пиша по тая тема.
Преди известно време, докато пътувах с автобуса заспах. И познайте кво? Кво ли? Сънувах. Изненадах се много щото по принцип сънувам само черно платно. Съня свърши с това как както си вървя пред мен има пропаст и скачам да я прескоча, но разбира се не успявам. След това се събудих от клатенето на рейса докато шофьора се опитваше да заобиколи дупките по пътя (и естествено не успяваше). Та на път към миличкия ми дом се замислих кой ли ще е най приятния начин да умра. Та ето какво измислих.

Първо наум разбира се ми дойде да се удавя в бира. Наистина е много необичайна смърт и определено ще е приятна. Но има един проблем. Това е смърт от алкохол. Нали се сещате кво имам в предвид? Докато обясняват как съм умрял ще викат "Умря от алкохол". Все едно съм алкохолик, на който черния дроб е съизмерим с орех и също толкова твърд. Определено ще се ядосвам много от ада и няма да мога да си понасям нормално вечните мъки. Мда, този вариант отпада заради последиците.
Втория е плод на влиянието на американските екшъни. Нали се сещате? за оня злодей, който след като се уточнява, че е чужденец (запомнете, малки американчета, това което е извън америка е или неизмеримо зло, или неизмеримо западнало), се опитва да унищожи правата в "Страната на свободата" ( колкото и да е странно имам в предвид САЩ о.О) и една напращяла агентка с гърди по големи от главата ми и амнайсе санта луфт между краката му счупва врата с бедра. Сигурно на злодея му е много яко да умре така. НО! (както казваше една риба "винаги има едно НО!"... е при мен ще са няколко) НО!НО!НО!НО!НО!НО!НО!Н!О!НО!!НО1НО!Н2О! (край, изпростях)(не че преди не си бях бахти простия, ама ся съвсем). Та така де, има няколко проблема относно тази смърт. 1! Тази работа с амнайсе сантиметровия луфт нещо не ме грее.... Ами замислете се, какво трябва да стане, за да се получи подобно нещо. Именно - много клатене. Следователно там където за момент ми дойде идея да ми се намира главата преди това е имало нещо друго... мда, изясних тва. II! Не мисля, че някоя агентка, колкото и зъл да съм и колкото близо да съм до унищожението на света (тоест АМЕРИКА!) да има смелостта да се приближи до мен дотолкова. Просто съм отвратителен. ТРЪ! Хората умират много по лесно ако просто им теглиш един куршум от произволно огнестрелно оръжие. Стига по този въпрос.

Третата ми идея е да умра от туберколоза. Не за друго ами просто ще е много забавно да вървя по улицата и да си храча белия дроб пред нищо неподозиращите хора.

Следваща идея така и не ми дойде, въпреки че си оставих няколко дена мислене. Та помогнете на отчаяния блогър, който няма достатъчно мозък и измеслете приятен начин да умре. Аз ще ги прегледам и ще се опитам в следващите публикации да ги оплю.... ъъъ... така де, анализирам. А ако не им намеря косури ще ви провъзглася за крал/кралица на света, след което с полубожествените си сили ще ви възкача до такава позиция и пред очите ви ще извърша ритуално самоубийство във ваша чест по начина, по който сте написали.
Тва беше от мен, cya ин да грейвярд.

3 коментара:

Georgi каза...

Смърт от бързоразвиващ се демонски СПИН, след кат си чукал сукубуска дет си призовал без презерватив върху лопатата!

Д-р АЛУ каза...

Две идеи ми изкочиха в главата (и 2-те са от мангата Gantz)

Първата е да вземеш една чанта,пълна с оръжие и да тръгнеш по някоя главна улица (витошка,например) трепейки гадните шопи масово,докато не те очистят и теб.
Брутално.Масивно.Епично. Осигурява ти място в ада.

Втората е малко по-трудна за изпълнение,просто трябва да намериш гигантско извънземно,направено от женски тела и да му се нахвърлиш задоволявайки животинските си нужди,докато не те погълне.
Не се ебавам,вижте това:
http://www.onemanga.com/Gantz/265/21/
(разгледайте съседните няколко странници. Някои казват-fuck the aliens,ама това не е ли малко буквално?!)
За всеки случей,това е много брутален начин да умреш.

Невестулка каза...

Това не съм го измислила аз:
Взимаш струна от пиано, дълго въже и много силно лепило. Намираш си сграда и се качваш на покрива. Преценяш въжето така, че да стига точно до входа на сградата и го връзваш на ръба. Другия му край завъзваш за краката си. След това връзваш струната за въжето и врата си. Последното, което ти остава е да залепиш ръцете си. Една за друга, като поставка. Следва мелодраматичния скок. Когато се озовеш долу главата ти пада в ръцете. И си висиш така. Блазе на първия, който излезе и те види да го гледаш с празните си очи.
Това, което измислих аз е да идеш в чалга дискотека и да се смесиш с тълпата. Качваш се на най видното място и започваш да крещиш простотии от сорта:
"Правя го заради Азис! Той и Ивана скапаха и без това ужасния ми живот!"
А това, което са те накарали да правиш е... (подсмихва се злобничко) Да започнеш да режеш плътта си и да я разхвърляш по насъбралото се множество. Може и спо - тъп нож, за да стават месата наръфани.Моторната резачка, не е лоша идея но трябва да си намериш много малка, за да я вкараш в раничка. Докато дойдат каквито и да е било организации "желаещи" да ти помогнат, отдавна ще си си хвърлил гениталиите по най - намзаната мадама и ще си умрял от загуба на доста жизненоважен материал. Ако все пак дойдат навреме преди да умреш, но има изгледа да останеш изрод за цял живот, просто си прережи гърлото.
Друг вариант е да пийнеш киселина на публично място. Освен това няма да е зле да я пиеш от нещо, на което пише кока-кола или спрайт. Производителите ще останат очаровани. Потребители няма да има.
Май до тук, все отмъщения на обществото... Виж сега, винаги можеш да платиш на някой да ти отвори черепа и да ти разбие мозъка с миксер или нещо подобно. Или да ти извди 10 санта черво и ти да тръгнеш да го вадиш повече и повече. Като конфети. Може да го увиваш около дърво или стълб. Варианти много.