Ъ?

събота, 12 април 2008 г.

YEAH! Намерих си причина да драсна нещо тука ^_^ Вярвам, че никой от вас не го интересува, ама хората в главата ми ми казаха да пиша тука.
Така че, започваме. Става въпрос не за друго, а за това което масовата публика нарича ФАШОН (доста мистифициращо, а?) Та предполагам знаете за кво става въпрос - изрусени педерастчета и травестити (точно така, тва дет го мислите за момичета всъщност са травестити тръгнали похотливо на лов) с очила, които вероятно служат за наблюдаване на изненадващи слънчеви затъмнения (ако не е това, нямам идея закво са). Не че имам нещо против тях(АЗ НЕ ЛЪЖА! НЕ! НИКОГА!) , но видях един много интересен представител на това съсловие. Интересен в това отношение, че освен всички аксесоари без които никой не изглежда изключително НЕ смешен, той гордо се разтакаваше в яке, на чиито гръб беше изтипосан S-a на Sepultura. Nifty, heh? И в този момент ме обля едно топло чувство. Нали се сещате? Онова, което изниква докат гледате нещо и си представяте колко як би бил живота, ако нямаше какво да наблюдавате на това място. И наистина мислех си за момент да го обагря в малко по тъмно червено въпросното якенце. Но ми дойде наум че това може да е някой сериен убиец под прикритие(>.> beware the unseen <.<) , който да се добере по близо до фешнярските(ако искате чалгарските, то почти едно и също значат) си жертви. За нещастие въпросният субект го видях за 2-ри път, и този път успях да видя какво пише на ръкавите на якенцето. YAMAHA. Still nifty.... I suppose. Нямах време да мисля къде да завра това същество, след като смъкна от гърба му знака на Sepultura (със солидна част кожа). Не му и извиках "Ей, траверс, можеш да ми ядеш косъма!" за което ще се проклинам докат имам възможност.
Надявам се поне част от малкото хора които си губят времето тука осъзна защо толкова се ядосвам от подобни прояви на откровен идиотизъм. Не ми се приказва за едни други с подобен проблем, но обвързващ Slipknot. Наясно съм, че невежеството на някои хора е безкрайно, но все пак това не означава че не мога да мразя подобни хора. А аз ги мразя най-малко защото да видя нещо такова по недоразвитите им тела е.... някакси отвратително.

Бест уишес фром хел.

3 коментара:

Д-р АЛУ каза...

ммм,да,и аз се натъквам особенно често на подобни изпълнения.И имаш право,особенно за Slipknot....жалка работа.
Онзи ден видях едно емо с тениска на In Flames-Colony и просто подивях.

Анонимен каза...

Да, кофти, ама пак са само дрехи Дано не ти се случи да видиш мазен фешън с гадна многопластова прическа и дредлокд -.-''''

Hell Messenger каза...

Не искам и да си го представям...